Uw gegevens zijn verzonden!

Voor iedereen die ooit in Kindertehuis Klein Engelenburg woonde / werkte of anderzijds betrokken was ..

 

Heeft U vragen; zoekt U meer informatie. Gezamenlijk kunnen we zoeken naar antwoorden! Alles wat betrekking heeft over Kindertehuis Klein Engelenburg / Kindertoevlucht

 

 

Wij hebben een besloten site op facebook met veel informatie- en beeld materiaal.

 

We nodigen u van harte het om lid te worden van onze "club"!!

 

 

 https://www.facebook.com/groups/Kleinengelenburgkindertoevlucht/?ref=bookmarks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER:

Deze website van Klein Engelenburg / Kindertoevlucht te Brummen is bedoeld om geïnteresseerden te informeren. De aangeboden inhoud is continue onderhevig aan aanpassingen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de leden. Natuurlijk is het mogelijk dat informatie veroudert en daardoor zelfs incorrect is. 


Dat is dan ook de reden dat men op geen enkele wijze rechten kan ontlenen aan wat op deze website van Klein Engelenburg is gepubliceerd. 

Hoe bescherm ik uw gegevens? 
Wij proberen met zoveel mogelijk maatregelen om ongeoorloofde toegang tot de website of misbruik van gegevens door onbevoegden te voorkomen. Als beheerders wijzen wij de bezoekers van de website Klein Engelenburg / Kindertoevlucht op het feit dat geen enkel netwerk, zelfs het internet niet, volledig veilig is!!  Wij kunnen bijgevolg niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging of ongeoorloofde gebruik van de gegevens die hier worden geplaatst door derden. U mag het controleren en zo nodig vragen dat ze worden gecorrigeerd. En of worden verwijderd!!